Om personuppgifter

Så använder vi personuppgifter:

Transparens och tydlighet!

För oss på Parfymeri Cazandra handlar den nya dataskyddsförordningen* om två saker: transparens och tydlighet. Vi stödjer helt tanken bakom förordningen och vill givetvis att du som är i kontakt med oss ska känna dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.

På den här sidan kan du läsa om vad och hur vi gör samt hur du ska göra om du vill få tillgång till eller rätta din information.

Ingen känslig information hos Parfymeri Cazandra

Fört och främst vill vi berätta att inga uppgifter som vi får, har och sparar är några känsliga personuppgifter.

Uppgifterna vi har i vårt VIP-kundsregister är namnet på och mobilnumret till dig som redan handlat hos oss. Namn och mobilnummer är det enda vi sparar elektroniskt. Uppgifter om bonusgrundande inköp (stämplar) har vi i stället i ett pappersbaserat kartotek.

Därför vi sparar vi och det här gör vi

Vi brinner verkligen för det vi gör, så vi vill ju självklart berätta om nyheter och erbjudanden. Vi vet att många som utnyttjar vårt bonussystem kring Sensai-produkterna använder dessa produkter regelbundet. Vi skickar därför då och då erbjudanden och inbjudningar till kundkvällar m.m. via SMS.

Så länge sparar vi informationen

Kontaktinformationen sparar vi så länge du har ett kort för bonusstämplar i vårt kartotek.

Om du vill rätta eller ändra något

Om du vill:

  • veta vad vi har för uppgifter om dig
  • rätta några uppgifter som vi har om dig
  • radera dina kontaktuppgifter hos oss

så mejlar du parfymericazandra@gmail.com så hjälper vi dig. Vi försöker alltid att hantera din önskan och svara dig inom en arbetsdag.

Om du istället:

inte längre vill ha våra nyhets-SMS så kan du göra på två sätt. Enklast är att du skickar ett SMS med texten ”STOP” till 076-519 34 50. Eller så mejlar du oss direkt och meddelar att du vill avregistrera dig från våra SMS-utskick.

Har du några andra frågor om hur vi hanterar personuppgifter på Cazandra, då är du alltid varmt välkommen att slå en signal på 0481-100 78 eller mejla parfymericazandra@gmail.com.

*=  Den nya dataskyddsförordningen, eller den så kallade GDPR, träder i kraft 25 maj 2018.