fbpx

Ny erotisk herrdoft – Paco Rabanne Pure XS

I reklamkampanjen för Pure XS (Pure Excess) leker Paco Rabanne med det faktum att orden ”excess” och ”sex” är väldigt lika varandra. (Se videon här). Fortsätt läsa ”Ny erotisk herrdoft – Paco Rabanne Pure XS”

Tre nya dofter från Marc Jacobs

Daisy Kiss är årets doftserie från Marc Jacobs. Med härliga förpackningar i starka rosa nyanser, och med läckert förföriska dofter, vill Marc Jacobs framkalla den upphetsande känslan av en passionerad kyss. Och dofterna är utan tvekan sådana som man förknippar med romantiska sommarkvällar.

Daisy Kiss

Daisy Kiss är en bukett av blommiga och fruktiga toner. Den rivstartar med en doft av pomelonektar, som följs av angenäma pioner och rosor. Som basnot får du en varm och krämig doft av cederträ.

Daisy Dream Kiss

Daisy Dream Kiss är en starkt lysande kombination av delikata frukttoner och solsmekta blommor. En ljus och lekfull grapefruktton harmonierar väl men de blommiga hjärtnoterna. Basnoter från cederträ bidrar till en mycket sensuell helhetsupplevelse.

Daisy Eau So Fresh Kiss

Daisy Au So Fresh Kiss är somrigt blommig med noter från mandarinblad, pion, körsbärsblommor och rosor. Sandelträ i basnoterna gör kombinationen till en fulländad vår- och sommardoft.

Eternity Now – Nya dofter från Calvin Klein

CK eternity nowDet är nu 27 år sedan Calvin Klein lanserade sin klassiska Eternity. Förra året kom uppföljarna Eternity Night editions, och i år kan vi presentera de senaste dofterna i serien – Eternity Now.

Den blommiga och fruktiga Eternity Now For Women är framtagen av den berömda doftkonstnären Ann Gottlieb. Den innehåller toppnoter från litchi och kvitten. Hjärtdofterna är pion, persikoblom och pomeransblomma. Bastonerna är kashmir, ambra och mysk.

Den manliga varianten Eternity Now For Men har en överraskande friskhet från från ingefära, kokos, stjärnanis och stjärnfrukt, men erbjuder också en oemotståndlig manlighet från marockansk ceder, patchouli, tonkaböna och vanilj.

I lanseringsfilmen ser du modellerna Jasmine Tookes och Tobias Sorensen, som är ett par i verkligheten också.